Ma - Vr 09:00 - 21:00 | Za: 11:00 - 21:00
Navigation

Zakelijk

Vergaderen of educatie

het kan allemaal in Antje’s Taverne

Antje’s Taverne beschikt over vijf schitterende zalen. Deze zalen zijn bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld vergaderingen, trainingen, bedrijfspresentaties en workshops. De taverne is gemoedelijk en vertrouwd van karakter. Geen lange lijntjes of moeilijke processen. “Open, vriendelijk en dienstbaar,” daar kan u van ons op aan. Of het nu gaat over het maken van een printje of die collega die onverwachts toch aanwezig is. Wij zorgen ervoor dat uw activiteit onverstoord doorgaat.

Multifunctionele zalen

De 5 zalen van Antje’s Taverne zijn multifunctioneel. De zalen zijn variërend van grootte en geschikt voor 4 tot 60 personen. Door de multifunctionele opzet kunnen wij samen met u bepalen wat voor opstelling uw activiteit nodig heeft. Een formele U opstelling, een eductatieve opstelling of een eiland-opstelling. Het zijn slechts enkele mogelijkheden. Daarnaast hebben al onze zalen de beschikking over een presentatiescherm, onafhankelijke geluidsinstallatie en een beamer. Niets houdt u tegen om uw zakelijke activiteit te doen slagen bij Antje’s Taverne.

Ontdek de mogelijkheden voor uw organisatie.

Neem eens contact met ons op. Samen kunnen we uw activiteit goed in beeld brengen en de juiste condities bepalen. We denken graag met u mee om uw vergadering of training zo geslaagd mogelijk te laten verlopen. Dus wacht niet langer.

Kloekhorststraat 12 | 9401 BD Assen