Ma - Vr 09:00 - 21:00 | Za: 11:00 - 21:00
Navigation

Familie & Vrienden

Een feestje vieren of besloten samen zijn.

Het kan allemaal in Antje’s Taverne

Heeft u binnenkort iets te vieren, maar is uw woonkamer te klein? Geen nood. Bij Antje’s Taverne beschikken we over vijf sfeervol ingerichte zalen. Geschikt voor 6 tot 60 personen. Heeft u nog meer uitnodigingen verstuurd? Dan kunt u ook gebruik maken van meerdere zalen. Niks te vieren maar toch samen zijn in besloten gezelschap? Ook dan staan wij graag voor u klaar. Dus vertel ons, wat kunnen wij voor u organiseren?

Hoe kunnen wij u helpen?

Bij Antje’s Taverne zijn wij u graag van dienst. We helpen graag met het organiseren van uw gedenkwaardige moment. Of het nu gaat om een jubileum, een afscheid van een dierbare of juist uw verjaardag. Door onze flexibele en persoonlijke aanpak kunnen wij u, een zaal, opstelling en catering verzorgen naar uw behoefte. Heeft u gasten met een speciaal dieet of weet u niet hoeveel mensen er aanwezig zullen zijn? Ook dat is geen probleem. Vooraf zorgen wij voor heldere afspraken en komen we samen tot de juiste condities. U verstuurd de uitnodigingen en wij verzorgen de rest. Van een aangeklede zaal tot het hapje en drankje bij ontvangst, helemaal zoals u wenst. Het enige wat u nog hoeft te doen: GENIETEN.

Plan uw activiteit.

Wilt u weten hoe wij uw activiteit gedenkwaardig kunnen maken? Neem gerust contact met ons op. Dat kan door te bellen met 0592 – 482 246 of door het invullen van ons contactformulier.

Kloekhorststraat 12 | 9401 BD Assen